avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum se citeste corect un apometru?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum se citeste corect un apometru?

buna ziua! am o mare dilema ! cum se citeste corect un apometru?dc stie cineva cum il rog f.frumos sa-mi dea un raspuns ,si apoi o sa-i trimit toate datele despre apometru.multumesc mult :(:(
Descrieti cum arata ecranul apometrului, adica are 4 cesulete mici in partea de jos sau are cifrele scrise cu doua culori?
Se citeste de la stanga la dreapata, incepand de la primul numar (fara acele zerouri din stanga primului numar) pana la virgula sau pana la capatul din dreapta daca in acea fereastra sunt numai intregi, fara zecimale.
Se citesc numai metri cubi si nu se citesc subunitatile de metru cub. Asa procedeaza furnizorul de apa, asa trebuie sa procedeze si consumatorul.
ma uit ca pisica in calendar,locuiesc la garsoniera si consumul meu de apa este de 17 m cubi,este posibil asa de mult dupa o singura persoana? Normal cate persoane ar fi nevoie sa consume apa ce eu o am de platit? Cat despre apometru nu il stiu citi dar administratoru imi spuse ca consumul este corect etc...nu am mai locuit in tara de ceva ani si nu stiu cum se procedeaza cu astea...
Bun sunt 17 m cubi.Cereti administratorul sa va dea foaia cu index ,consum de apa lunar .Va uitati la luna trecuta si vedeti index-ul ,iar din index-ul de luna asta scadeti indexul de luna trecuta si aveti o diferenta care reprezinta consumul de apa .La baie si bucatarie sunt m cubi diferiti si este imposibil sa consumati 17 mc o singura persoana decat daca nu s-a facut citirea corecta ori o conducta e sparta si se inregistreaza niste pierderi de apa pe undeva.
Ultima modificare: Vineri, 19 Iulie 2013
piticut86, utilizator
Da aia voi face voi cere o foaie cu indexu,deoare ce eu timp de 4 luni cel mai mult la apa am platit 45,50 de lei acuma mi se pare cam exagerat....Multumesc de ajutor

Alte discuții în legătură

Citire contor apa Robby_na Robby_na buna ziua! as vrea sa stiu, explicit, cum se citeste contoarul la apa ( apometru 5 cifre, ex. 00789), pentru a evita discutiile in contradictoriu cu alte ... (vezi toată discuția)
Citire apometru Marius Lautaru Marius Lautaru Salutare, am o nelămurire în privința citirii unui apometru. Cum se citește corect.?? Exemplu 00019 m3. Defapt că-ți metrii cubi am? 1,9 m3 sau 19 ... (vezi toată discuția)
Intretinere garsoniera afisata in luna iulie 640 ron Egnar Egnar Buna ziua locuiesc cu chirie din februarie intr-un bloc in pantelimon ,in fiecare luna vine intretinerea 300 ron ,luna aceasta mai precis azi s-a afisat ... (vezi toată discuția)