avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintare

va rog frumos sa ma ajutati.am o problema foarte mare cu fostul meu prieten.Ma ameninta mereu ca ma omoara,ca nu stiu de unde va aparea,si ca ma va face de ras in scoala si in oras.nu stiu ce as putea face :((am incercat sa vorbesc calm cu el,:sorry:si nu sa putut face nimic.Mi-a spus ca le va arata prietenelor mele un video cu mine(din cate am auzit cand faceam noi dragoste:">)deja a inceput sa il arate varului meu,unui amic,si la 2 colege...In plus am uitat sa mentionez ca eu am 16 ani iar el 21..si ca i-a spus mamei mele ca el a fost primul baiat din viata mea(adica primul cu care am facut dragoste)mi-a spus ca daca nu voi face ce spune el si nu voi mai face dragoste cu el o voi incurca..in plus am anumite inregistrari in care el spune ca"fa te omor,te calc pe cap,pentru ca esti o curva o panarama si asa vei ramane"bine inteles ca nu sunt asa cum spune el.:(ajutati-ma va rog:((
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 15:26, 14 August 2011
Eu cred ca primul lucru care trebuie sa il faci este sa te duci la Sectia de Politie din orasul/satul tau si sa depui o plangere in care sa mentionezi tot ce ai scris mai sus!Cel mai bine ,daca nu ai curajul sa te duci sa depui plangere ,este sa consulti un avocat!Ar fi mult mai bine daca un avocat de pe acest forum ar vedea discutia si ar interveni sa iti explice ceea ce trebuie sa faci!Incearca sa contactezi unul dintre avocatii de pe acest forum pentru o consultanta!
Ultima modificare: Joi, 11 August 2011
avocatindevenire, utilizator
Puteti sesiza organele de politie prin plangere penala pentru infractiunea de amenintare.
:">pe langa faptul ca puteti face plangere la politie este de mentionat si faptul ca aveti nevoie de sprijinul familie in a face aceste demersuri!nu ezita sa ceri ajutorul familiei indiferent in ce belea te-ai bagat!Sfatul unui psiholog......
De acord cu doamna pacurariu, in primul rand apeleaza la familie. Impreuna, mergeti la politie, faceti o plangere pentru amenintare, pastreaza toate inregistrarile convorbirilor in telefon(vei avea nevoie de ele) si sa speram ca va fi tras la raspundere. Esti si minora, iar pe el nu-l vad bine deloc.
Mult succes, fii tare.
Pe langa infractiunea de amenintare, puteti sa adaugati si infractiunea de "Relatii sexuale cu un minor" prevazuta de art. 218 Cod Penal. Organele de cercetare penala vor desfasura activitatile specifice de cercetare, in urma carora individul respectiv va fi pus sub urmarire si trimis in judecata, in cazul in care procurorul va considera acest lucru necesar. Nu mai stati cu mainile in san, ci faceti ceva, pentru ca, dupa cum observati, in zilele noastre, in aceasta societate, de la amenintare la a face raul propriu-zis nu este decat un pas foarte mic. Va recomand sa va angajati un avocat, care va efectua demersuri si va fi o celeritate mai mare in solutionarea problemei dumneavoastra. Cu stima.

Alte discuții în legătură

Ma nu mesc willi tyebowilli tyebowilli ma numesc willi si am 22 de ani si am o mica problema prietena mea are 16 anii si 7 luni si am avut relati sexsuale cu ia deci locuiesc cu ia inpreuna la ... (vezi toată discuția)
Este ilegala o relatie sexuala cu un baiat de 17 ani? anonim1234 anonim1234 Buna ziua, Spuneti-mi daca este ilegala o relatie sexuala cu un baiat in varsta de 16 ani daca acesta a fost de comun acord. cealalta persoana fiind majora. ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? onofrei112 onofrei112 As dori si eu sa stiu daca eu am 16 ani iar iubita mea are 24 iar amandoi suntem de acord cu relatia adica fara santajuri sau altele este conrupere de minori ... (vezi toată discuția)