avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL - noul program
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL - noul program

Buna ziua,
am generat noul registrul REVISAL (versiunea 506) prin export din vechea versiune, dar am constatat ca salariatul angajat incepand cu data de 01.08.2011 - transmis la ITM in data de 29.07.2011- nu mi-a aparut la preluare. In schimb a aparut un salariat caruia i-a incetat contractul de munca la data de 10.08.2011 si pe care, desigur, l-am inregistrat la ITM in data de 10.08.2011.Sa inteleg ca in noua versiune se inregistreaza salariatii existenti la 01.08.2011, desi operatiile le facem incepand cu 16.08.2011? Mentionez ca am verificat pe itm online registrul firmei si acolo cei doi salariati apar asa cum e corect:unul angajat,celalalt incetat angajarea.

Alte discuții în legătură

Revisal tampau gabriela tampau gabriela Cum procedez cu contractele de munca incetate dupa 01.08.2011, transmise in vechea versiune REVISAL , intrucat in noul REVISAL se preiau doar contractele ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Sporuri - reges Radu Aura Radu Aura Daca HG 500/2011 se aplica cu 01.08.2011 si noua versiune a REGES cu 16.08.2011, iar sporurile se trec ca valoare nu ca procent, trebuie sa completam aceste ... (vezi toată discuția)