avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare Scoala de limbi straine
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare Scoala de limbi straine

Sunt un SRL si as dori sa deschid o scoala de limbi straine. Va rog sa ma indrumati spre ceea ce ar trebui sa fac pentru a functiona legal si pentru a putea oferi diplome autorizate in urma parcurgerii cursurilor.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 14:54, 19 August 2011
Va trebuie acreditare de la ministerul educatiei.
Va pot fi de folos: [ link extern ]
[ link extern ]
mergeti ma min inv si acolo aflati ce trebuie sa faceti
Imi pare rau, am uitat sa specific faptul ca scoala de limbi straine va fi adresata in special copiilor. Asadar cred ca nu ma pot adresa CNFPA.
In cazul acesta, ce trebuie sa fac in legatura cu documentele si unde ma pot adresa?
Multumesc!
indiferent de nivelul de varsta caruia se adreseaza, tot va trebuie acreditare, deci va adresati MECTS
Pentru inceput as dori sa stiu cum pot sa primesc o autorizatie de functionare si apoi sa pot depune actele la ARACIP pentru obtinerea acreditarii.Am incercat sa gasesc pe site-ul Ministerului Educatiei informatii despre atorizatii dar nu am gasit nimic. Deci, inca nu m-am lamurit cu ceea ce trebuie sa fac mai intai...
Multumesc pentru intelegere!

Alte discuții în legătură

Furnizori de formare profesionala boholt boholt Buna ziua! Problema mea este urmatoarea. Daca eu, ca peroana fizica am urmat un curs de formator prin Ministerul Culturii, ma intereseaza daca pot sa obtin o ... (vezi toată discuția)
Cursuri pentru copii si elevi storm007 storm007 Buna ziua, Am un pfa avand ca obiect principal: Activitati de management (gestiune si exploatare) a mijloacelor de calcul in domeniul IT si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. aș dori să știu de ce anume este nevoie pentru ... RoxRoxx RoxRoxx Bună ziua. Aș dori să știu de ce anume este nevoie pentru a deschide un centru educativ/dezvoltare/loc de joaca pentru bebeluși/copii până în 3ani. ... (vezi toată discuția)