avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod caen 2008 pensiune turistica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod caen 2008 pensiune turistica

Va rog sa ma ajutati cu privire la codurile din noul CAEN pentru pensiune turistica (masa si cazare, camping, piscina,...) pe care trebuie sa le trec la Obiectul principal de activitate - firma ce se infiinteaza acum ( SRL cu doi asociati).
In rest, administratorul, vrea sa ii trec toate codurile.
Si daca se poate, sa-mi spuneti si care sunt formularele si restul actelor cu care trebuie sa merg la Registrul Comertului.
Mentionez ca am preluat de pe forum "modelul" de act constitutiv si l-am completat cu datele cerute.
Este prima data cand fac acest lucru, si nu as vrea sa ma intoarca inapoi de la Registru, de aceea va rog sa ma ghidati sa nu gresesc. De la Registru, m-au cam trimis la plimbare cand le-am spus ca am intocmit actul constitutiv si ca stiu ca trebuie autentificat la notar sau stampilat de un consilier juridic definitiv.
Multumesc pentru raspuns si sprijin anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:07, 6 Octombrie 2008
In opinia mea, pentru a infiinta o firma, ajutorul calificat cel mai indicat este al angajatilor de la ORC. Pe forum este greu sa vi se dea toate detaliile. Accesati si [ link extern ] /
ca sa vedeti ce acte va trebui sa intocmiti precum si noua codificare CAEN.
Ultima modificare: Joi, 28 August 2008
Avocat FLORENTINA ALBU, Avocat
trimiteti-mi un mesaj privat si va voi da toate detaliile de care aveti nevoie
V-am trimis mesaj. Sper ca l-ati primit.
Multumesc pentru sprijin.
bioenergeta a scris:

trimiteti-mi un mesaj privat si va voi da toate detaliile de care aveti nevoie

consider ca daca intrebarea a fost publica si raspunsurile sa fie tot publice....nu e corect fata de alti utilizatori...actuali sau viitori cand vor caute un raspuns la o problema sa il caute printre mesajele private ale utilizatorului.
Din pacate nici pana la aceasta data nu am primit un raspuns.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cazare cu alimentatie AndreiPro AndreiPro Buna ziua. Detin o unitate de cazare clasificata de Ministerul Turismului. Codul CAEN sub care imi desfasor activitatea este 5520. Va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Schmbare denumire din srl-d in srl si adaugarea cod caen anutzanad anutzanad Buna ziua. Am si eu cateva intrebari daca ma poate ajuta si pe mine cineva. Trebuie sa scimb denumirea firmei din srl--d in srl metodologia am inteleso cat ... (vezi toată discuția)
Reactualizare coduri caen ludmil_servicii ludmil_servicii In formularul de reactualizare nu exista decat reactualizare activitate principala. Pentru cele secundare cum se procedeaza? (vezi toată discuția)