Buna Ziua. Seara trecuta am fost prins de jandarmerie cu o tigara rulata manual in care am recunoscut ca e canabis. Am fost dus la sectie pentru declaratie, declaratie in care am specificat ca sunt consumator de 5 ani si ca respectiva tigara am cumparat-o de la un necunoscut in schimbul sumei de 30LEI. Din cate am inteles voi scapa cu o amenda penala. Ce ma nelinisteste sunt cele declarate, respectiv ca sunt consumator de multi ani si faptul ca am cumparat-o in schimbul sumei de bani. Ce ma puteti sfatui sa fac? Ar trebui sa schimb declaratia? Multumesc! Precizez ca am specificat ca e pt consum propriu
Asa cum a amintit @legally, este posibila condamnare.
Chiar daca ati fi sau nu condamnat, se poate dispune masura de siguranta a obligarii la tratament medical.
Ca este posibil sa fiu condamnat stiu si eu, teoretic este posibil...avand in vedere ca sunt la prima abatere si ca este vorba de o o cantitate de aproximativ 0.1G MARIJUANA nu voi fi condamnat probabil. Tratament dezintoxicare? se poate aplica un tratament de dezintoxicare pentru o substanta care se stie ca nu provoaca dependenta? tin sa precizez ca eu consum de aprox 2-3 ori pe luna.... Poate fi schimbata prima declaratie? daca da, ar fi indicat?
da...am declarat dupa dictare....dar nu ma pot duce sa spun asta, probabil i-as enerva si mai tare si mi-as face si mai multe probleme...ma ingrijoreaza faptul ca or sa incerce sa puna presiune pentru a afla niste lucruri de la mine pe care eu oricum nu le stiu...gen oameni de la care se poate cumpara s.a.m.d....cat despre un avocat...am inteles ca si asta ii enerveaza destul de tare....
Posesie marijuana
Hp5s
Salut.Ma tot framanta anumite aspecte si de aceea va cer parerile.Sper sa ma ajutati.Am fost prins recent cu 3 pliculete de marijuana( 1,5 grame marijuana) de ... (vezi toată discuția)