avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declararea venituri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declararea venituri

va rog sa mi spuneti cum se declara venituri provenite din activitati pe internet? ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: SimonaD. , utilizator 09:58, 5 Septembrie 2011
Se declara precum venituri din "alte surse" (cod fiscal, art. 78 alin. 2).
multumesc dar unde sa apelez?
mergeti la fisc si cereti un formular
ei va indruma cel mai bine si va calculeaza si taxa
mai exact ce institutie?
directia taxe si impozite

Alte discuții în legătură

Pfa-dependent bionut bionut In augut 2010, mi-am deschis un PFA cu norma de venit, pentru a lucra la o companie. Am platit impozitul pe semestrul III si contributia la sanatate pana la ... (vezi toată discuția)
Cum pot realiza un contract de colaborare cu un cabinet individual de psihologie? vicctoriaion vicctoriaion Sunt psiholog clinician practicant cu drept de libera practica si sunt in situatia de a incheia un contract de colaborare cu un cabinet individual de ... (vezi toată discuția)
Declarare venituri obtinute prin internet mirela_ctn mirela_ctn Cum se pot declara banii realizatii prin internet (adsene, webmaster, etc) de catre o persoana fizica. Pentru banii incasati nu exista contract, factura, ... (vezi toată discuția)