La ce se refera? Puteti da search dupa continut, nu numai dupa nr. actului.
Am o banuiala ca va referiti la ordinul ministrului marga de continuare a studiilor... nu cred ca il gasiti cu gogu, mai degraba la oficiul Monitorul oficial din localitatea dv. (daca mai exista).
se refera la numirea/transferarea personalului didactic...sau cel putin asa scrie pe o decizie de titularizare"18.06 .1998"-nu stiu daca se refera la data MO....in 1998 au terminat studiile studentii care au inceput in 1994,ultima promotie care a inceput studiile pe legea 28/1978...in cazul lor ce conditii de studii s au aplicat la ocuparea posturilor?...cele din legea pe care au inceput studiile?...cum a fost modificata dupa revolutie legea 28/1978?.....existau si atunci "Metodologii ale miscarii pers. didactic"?
In 1998 se titulariza prin concurs. Repartitiile guvernamentale au incetat din '94 (asta nu stiu sigur). Transferul se realiza prin posturi echivalente ca regim juridic al localitatii. Nu se putea decat din urban in rural, invers nu. Doar cu detasari subtile, cu ordine date de ministrii cu alte portofolii decat educatia, se mai faceau transferuri, in baza unor protocoale incheiate intre ministerul educatiei si alte ministere. A fost o perioada destul de tulbure... Data actului reprezinta data sedintei publice in care s-a efectuat transferul. Dosarele se depuneau in luna mai, iar solutionarea cererilor era in iunie.