avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor !
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor !

Caut precizarile M.EN. nr.34863/18.06.1998.... macar nr..Monitorului in care au fost publicate....Multumesc
Ultima modificare: Marți, 13 Septembrie 2011
arhontele, utilizator
Cel mai recent răspuns: arhontele , utilizator 22:55, 14 Septembrie 2011
Fiti mai explicit, ce inseamna M.EN. nr.34863/18.06.1998?
precizarile Ministerului Educatiei Nationale nr.34863 din 18.06 .1998
Ultima modificare: Marți, 13 Septembrie 2011
arhontele, utilizator
La ce se refera? Puteti da search dupa continut, nu numai dupa nr. actului.
Am o banuiala ca va referiti la ordinul ministrului marga de continuare a studiilor... nu cred ca il gasiti cu gogu, mai degraba la oficiul Monitorul oficial din localitatea dv. (daca mai exista).
Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2011
elena138, utilizator
se refera la numirea/transferarea personalului didactic...sau cel putin asa scrie pe o decizie de titularizare"18.06 .1998"-nu stiu daca se refera la data MO....in 1998 au terminat studiile studentii care au inceput in 1994,ultima promotie care a inceput studiile pe legea 28/1978...in cazul lor ce conditii de studii s au aplicat la ocuparea posturilor?...cele din legea pe care au inceput studiile?...cum a fost modificata dupa revolutie legea 28/1978?.....existau si atunci "Metodologii ale miscarii pers. didactic"?
In 1998 se titulariza prin concurs. Repartitiile guvernamentale au incetat din '94 (asta nu stiu sigur). Transferul se realiza prin posturi echivalente ca regim juridic al localitatii. Nu se putea decat din urban in rural, invers nu. Doar cu detasari subtile, cu ordine date de ministrii cu alte portofolii decat educatia, se mai faceau transferuri, in baza unor protocoale incheiate intre ministerul educatiei si alte ministere. A fost o perioada destul de tulbure...
Data actului reprezinta data sedintei publice in care s-a efectuat transferul. Dosarele se depuneau in luna mai, iar solutionarea cererilor era in iunie.

Alte discuții în legătură

Anulare act administrativ - contencios administrativ - litigiu cu inspectoratul scolar judetean pavelvioleta pavelvioleta Cu permisiunea dumneavoastra as vrrea daca se poate sa va supun atentiei cazul meu: Sunt ing. chimist titular la un Gr. Sc. Adm. si absolventa 2009 de ... (vezi toată discuția)
Legile educatiei!? anemarie77 anemarie77 Buna ziua ! Poate ma puteti ajuta si e mine cu o problema. Lucrez in invatamant din anul scolar 2006-2007. Doi ani am fost profesor suplinitor. In 2008, la ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie isj min_an min_an Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti cu sfaturi legate de urmatoarea problema: - Am absolvit colegiul pedagogic specialitatea invatatori - educatori, si ... (vezi toată discuția)