avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă incadrare juridica
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

incadrare juridica

Daca victima l-a lovit pe inculpat cu o carja peste spate şi, încercand sa îl loveasca din nou, inculpatul a prins cârja şi apoi i-a dat drumul, victima dezechilibrându-se şi cazand pe spate în strada, iar în timp ce victima în vârsta de 73 de ani se afla cazuta în strada, inculpatul i-a aplicat, cu putere, cu picioarele, multiple lovituri în zone vitale, fapta se încadrează în infracţiunea de ???

(Victima a decedat)
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:42, 19 Septembrie 2011
Lovituri cauzatoare de moarte? :-/
Inainte de a da orice raspuns , chiar daca acesta se intrevede din relatarea dvs , este bine de cunoscut concluziile raportului de necropsie.
dupa mine trebuie vazut raportul medico-legal pentru a afla cauza mortii
Sa spunem ca e vb de o moarte violenta, in acest sens ar fi concluziile raportului.
Cred ca nu este suficient ca moartea s-a produs in conditii violente.
Daca cunoasteti continutul concluziilor medicului legist , ar fi bine sa le redati sau macar , sa le povestiti in integralitate.
Sunteti avocat si cunoasteti la fel de bine importanta continutului acestora.

Alte discuții în legătură

Omorul calificat-lcm roberto3 roberto3 Buna ziua! Vreau sa intreb daca loviturile cauzatoare de moarte se considera omor in fapt consumat sau doar lcm. Sunt infractiuni diferite? Va intreb pentru ca ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor sau lovire si alte violente madalinaflo madalinaflo fapta de a lovi cu un cutit in abdomen un bodyguard de la disco pt motivul ca ti-a cerut sa parasesti incinta c constituie mai exact? a fost doar o lovitura ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba o incadrare penala in aceasta situatie ???!!!! eskada eskada Buna ziua ,apelez la sfaturile dumneavoastra pentru situatia expusa mai jos cu rugamintea de a-mi raspunde ce sanse sunt pentru a schimba incadrarea: in ... (vezi toată discuția)