avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant

Am un SRL si am cerut bilantul contabilei , mi-a dat bilantul firmei la 31.12.2010 cu nr.de depunere la finante din august 2011 .Din asta inteleg ca nu a depus bilantul la termen ! Asta presupune ca pot primi amenda ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:40, 20 Septembrie 2011
Termenul limita era sfarsitul lunii Mai 2011. Sunteti pasibil de o eventuala amenda.
vreti sa spuneti 31 mai 2010 , nu ?
Din lege:
pentru societăţile comerciale, societăţile/companiile naţionale, regiile autonome, institutele naţionale de cercetare-dezvoltare, 150 de zile de la încheierea exerciţiului financiar – adica 30.05.2011 ;
DA ,SCUZE .
Parere:s-ar putea sa fie vorba de bilantul contabil la iunie 2011 care are termen de depunere in luna august .

Alte discuții în legătură

Bilant anairam_unid anairam_unid Buna ziua Care este termenul de depunere al bilantului de la 31.12.2010? (vezi toată discuția)
Declaratia 101 doina2005 doina2005 societatea este pe pierdere,dar in trim 1,2 si 3 am declarat si platit impozit minim de 550.in declaratia 100 pentru trim 4 nu am trecut nimic.voi depune pana ... (vezi toată discuția)
Declaratii de depus in mai si bilantul elena1312 elena1312 Buna ziua Ce declaratii se depun in mai si care e termenul 24 mai sau 27 mai? De asemena la bilant care e ultima zi? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)