avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant

Am un SRL si am cerut bilantul contabilei , mi-a dat bilantul firmei la 31.12.2010 cu nr.de depunere la finante din august 2011 .Din asta inteleg ca nu a depus bilantul la termen ! Asta presupune ca pot primi amenda ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:40, 20 Septembrie 2011
Termenul limita era sfarsitul lunii Mai 2011. Sunteti pasibil de o eventuala amenda.
vreti sa spuneti 31 mai 2010 , nu ?
Din lege:
pentru societăţile comerciale, societăţile/companiile naţionale, regiile autonome, institutele naţionale de cercetare-dezvoltare, 150 de zile de la încheierea exerciţiului financiar – adica 30.05.2011 ;
DA ,SCUZE .
Parere:s-ar putea sa fie vorba de bilantul contabil la iunie 2011 care are termen de depunere in luna august .

Alte discuții în legătură

Bilant anairam_unid anairam_unid Buna ziua Care este termenul de depunere al bilantului de la 31.12.2010? (vezi toată discuția)
Declaratia 101 doina2005 doina2005 societatea este pe pierdere,dar in trim 1,2 si 3 am declarat si platit impozit minim de 550.in declaratia 100 pentru trim 4 nu am trecut nimic.voi depune pana ... (vezi toată discuția)
Declaratii de depus in mai si bilantul elena1312 elena1312 Buna ziua Ce declaratii se depun in mai si care e termenul 24 mai sau 27 mai? De asemena la bilant care e ultima zi? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)