avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozite si taxe
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozite si taxe

unde gasesc ordonanta guvernului si normele de aplicare privind exonerarea penalitatilor catre fisc in cazul platii sumelor datorate pana la 31 dec 2011 ?

Alte discuții în legătură

Intrebare legi care reglementeaza ccc si pre-post natal NoY NoY Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti care sunt toate legile/ordonantele sau alte instrumente care reglementeaza concediul pentru cresterea copilului ... (vezi toată discuția)
Og.30/2011-si pt.if. ? mymymymy mymymymy Buna ziua, am un IF. din 2006,nu am platit cas,cass ,in urama unei citatii m-au informat suma datorata ( baza =dobanda ) este o nebunie sa platesc atatea ... (vezi toată discuția)
Opcnas 894/2011 – aplicarea art. xi din og 30/2011 (anulare penalitati de intarziere) si reglementarea unor masuri financiar-fiscale  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]In Monitorul Oficial al Romaniei nr. 787/07.11.2011, a fost publicat Ordinul presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 894/2011 privind ... (vezi toată discuția)