lavi_marcos a scris:
sunt angajata de 1 an si 3 luni la o firma particulara care comercializeaza profile pvc. nu am studii superioare si nici macar medii, am terminat sc. generala(8cls) si 4 ani liceu seral(din 5), asa ca atunci cand m-am angajat mi s-a spus ca nu pot fi trecuta in cartea de munca decat muncitor necalificat, ptr. ca nu am nici o specializare. eu practic fac contabilitate primara daca pot sa spun asa, incepand de la facturi, chitante si pana la registrul de casa, inchideri zilnice si de sfarsit de luna. am auzit ca totusi as fi putut sa cer sa fiu trecuta pe cartea de munca mai mult decat un simplu muncitor, deoarece sunt functii asemanatoare cu cea pe care o fac eu dar pt. care nu se cere neaparat studii, mai exact cineva mi-a spus ca nu exista scoala de gestionar, secretara, facturista, s.a.m.d. trebuie doar sa am cele 10 clase obligatorii.
Va rog sa-mi dati raspunsuri concrete deoarece vreu sa i-au atitudine, daca bineinteles se poate face ceva. Va multumesc.
Ati fost informata gresit, exista cursuri de calificare in meseria de gestionar, de secretara, ............. dar pentru a va putea califica este necesar sa aveti cel putin studii medii.
Puteti sa urmati si cursuri de calificare si cu doar 10 clase dar nu de gestionar intrucat pentru acesta prevede studii medii.
Fara a avea o anumita calificare nu veti putea fi incadrata decat ca muncitor necalificat.