avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Scutire de la taxa auto 2011
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Scutire de la taxa auto 2011

Erata: 2011 nu 3011...
Am gasit pe net urmatoarea informatie:
Sunt scutite de plata taxei autovehiculele, atunci când sunt:
(1)a) încadrate în categoria vehiculelor istorice, definite conform prevederilor legale in vigoare;
b) acordate instituţiilor de învăţământ, sănătate şi cultură, ministerelor, altor organe ale administraţiei publice, structurilor patronale şi sindicale reprezentative la nivel naţional, asociaţiilor şi fundaţiilor de utilitate publică, de guverne străine, organisme internaţionale şi organizaţii nonprofit şi de caritate, prin donaţii sau finanţate direct din împrumuturi nerambursabile, precum şi din programe de cooperare ştiinţifică şi tehnică;
Sa inteleg ca, daca am un ONG ce are ca obiect de activitate supravegherea copiilor de clasa primara de tip afterschool, pot sa inmatriculez fara aceasta taxa o masina de tip vw t4 cu 6 locuri, (2,4 diesel din 1992), cu care sa-mi desfasor activitatea preluand copii de la scoli? Poate imi raspunde si mie cineva?

Ultima modificare: Miercuri, 5 Octombrie 2011
liviuz, utilizator

Alte discuții în legătură

Donatie auto catre ong. se mai plateste taxa de mediu? scarlat_ramona scarlat_ramona Buna ziua, Sunt cetatean roman, rezident in Italia si doresc sa donez masina inmatriculata in Italia catre un ONG in Romania. In aceste conditii, la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto raressibiu raressibiu Buna ziua Ma intereseaza daca se poate inmatricula un autoturism pe o biserica, Parohie?? In momentul inmatricularii se palteste taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Taxa auto andreyc1986 andreyc1986 se poate inmatricula o masina fara plata taxei daca se face act de donatie? (vezi toată discuția)