avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casa de marcat la punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casa de marcat la punct de lucru

Buna ziua
La un punct de lucru al unei societati, cu destinatia de spatiu de joaca pentru copii este obligatoriu sa existe casa de marcat sau se pot utiliza bilete imprimate cu valoarea serviciului inscris, si desigur datele societatii respective.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: stelach , utilizator 11:00, 5 Octombrie 2011
Trebuie sa folositi bilete de acces nu casa de marcat. Puteti emite si abonamente pentru mai multe zile.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Octombrie 2011
george-neagu, moderator
Da este obligatoriu casa de marcat:hm:
d-voastra nu intrati la excepti pentru ca biletele nu au valoare fixa.. cititi..
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 5 Octombrie 2011
iulia53, utilizator
Va rog, unde este specificat in OUG 28/2009 ca se pot folosi bilete de acces. Multumesc.
rectific, in OUG 28/1999.
De exemplu prin tara primariile au amenajat astfel de spatii, in unele cazuri acestea sunt administrate de firme private care in caietul de sarcini aveau specificat faptul ca accesul se face pe baza de bilete imprimate, numerotate, cu tot tacamul. Presupun ca daca trebuia sa foloseasca casa de marcat nu mai aparea aceasta precizare.

Alte discuții în legătură

Incasare cu bon fiscal sau chitanta prestari servicii instalko instalko Buna ziua, in cazul in care o societate presteaza servicii la domiciliul clientului (incalzire centrala, amenajari interioare, instalari aparate aer ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa comercializez produse in piete, fara casa de marcat, daca sunt if ? zcb zcb Buna seara, va rog sa -mi spuneti cum pot sa comercializez produse in piata, daca nu am casa de marcat si sunt IF(intreprindere familiala)? Se poate pe baza de ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse hand-made- trebuie neaparat casa de marcat ? doberv doberv am o societate de transport insa in actul constitutiv am trecuta ca si activitate sacundara si comertul la taraba . fiica mea care este si angajata a firmei ... (vezi toată discuția)