avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice contract de achizitie publica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

contract de achizitie publica

Buna ziua,

Va rog sa imi dati si mie un sfat. Se poate incheia acum un contract de prestari de servicii in baza OUG 34/2006 cu valabilitate pana la sfarsitul anului urmator - 2012.
Eu stiam ca se poate incheia pana la sfarsitul anului, iar in functie de existenta fondurilor alocate se poate prelungi cu inca 4 luni.
Ma insel oare?

Cu multumiri anticipate,

Alte discuții în legătură

Cu cat se poate prelungi un contract ? cu 1 an /2 ani sau doar 4 luni ? oanaportar oanaportar - conform Art. 6 HG 925/2006 Dispoziţii generale CAPITOLUL I Dispoziţii generale Art. 6 (3) Autoritatea contractantă are dreptul de a prelungi durata ... (vezi toată discuția)
Act aditional semnat dupa expirarea contractului ContSters14414 ContSters14414 Am urmatoarea speta, la care as dori lamuriri URGENTE : Un contract de prestari servicii, incheiat de o institutie publica, in temeiul prevederilor Oug ... (vezi toată discuția)
Pot incheia act aditional prelungire durata pina la 31.12.2013? livia stoicescu livia stoicescu Va rog sa ajutati un incepator: Contractul pentru medicina muncii a expirat la 30.09.2013. Pot incheia un act aditional pentru prelungirea duratei pana la 31 ... (vezi toată discuția)