avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... pregatire examen INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

pregatire examen INM 2012

Buna! vreau sa ma alatur celor ce se pregatesc pentru INM 2012, eu sunt noua pe forum, insa sunt familiarizata cu examenul de la INM, am dat o singura data in ian si mi-am dat seama ca mai am mult de parcurs si tocmai de aceea vreau sa mi se alature toti cei care doresc si au inceput sa invete. eu acum termin penalul, partea gen de Udroiu. am vazut ca sunt multe dezbateri pe acesta tema pe forum dar eu vreau sa incepem o noua dezbatere incepand de azi, cu pen gen.
Cel mai recent răspuns: viki_lex , utilizator 08:19, 29 Octombrie 2011
Se discuta deja despre Admitere INM 2012,aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
:)
Stiam ca se discuta dar eu nu am chef sa citesc 99 pag si sa rezolv niste spete pe care le-au rezolvat deja, ei au trecut deja prin toata materia, iar eu vroiam sa o iau treptat, in fine....ms de msg
parerea mea e ca ar trebui deschis cate un topic pentru fiecare materie in parte(dp, dpp, dc, dpc). cred ca ne-ar fi mult mai usor sa cautam ce ne intereseaza si fiecare dintre noi ar putea sa se consulte la materia pe care o studiaza, fara a fi nevoit sa citeasca mesaje pe care momentan nu-l intereseaza.
este doar o parere si sper sa nu va suparati pe mine.
pushica a scris:

Buna! vreau sa ma alatur celor ce se pregatesc pentru INM 2012, eu sunt noua pe forum, insa sunt familiarizata cu examenul de la INM, am dat o singura data in ian si mi-am dat seama ca mai am mult de parcurs si tocmai de aceea vreau sa mi se alature toti cei care doresc si au inceput sa invete. eu acum termin penalul, partea gen de Udroiu. am vazut ca sunt multe dezbateri pe acesta tema pe forum dar eu vreau sa incepem o noua dezbatere incepand de azi, cu pen gen.

Buna!Am citit si eu penalul,insa nu cred ca sunt prea pregatita sa intru la dezbateri...sunt anul IV si m-am apucat si de proc.civ.
Am rugamintea,avand in vedere ca ai deja experienta unui examen la INM,daca poti sa-mi dai niste sfaturi despre CUM se poate invata mai eficient.Am incercat sa conspectez,insa imi ia foarte mult timp...si atunci as dori sa stiu ce modalitate de invatare au altii mai experimentati.Orice sfaturi sunt utile.
buna.Sunt noua pe acest forum.Si eu sunt hotarata sa dau anul acesta la INM.Sunt studenta in anul 4 si m-am apucat de citit insa mai trebuei sa fac rost de niste materiale.As vrea sa aflu ce parere aveti voi despre Noul cod penal si de Procedura penala.Eu am auzit ca ar itra in vigoare la 1 martie.Voi ce stiti?

Alte discuții în legătură

Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2016 Deacon Deacon Va salut. Asa cum s-a obisnuit si in anii anteriori, consider ca este necesara deschiderea acestui topic pentru a veni in intampinarea tuturor celor care se ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 onitza86 onitza86 Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i ... (vezi toată discuția)