buna ziua,daca de la 01 11 2011 vreau sa depun demisia cu preaviz,cate zile lucratoare este preavizul si daca mai am concediu legal 7 zile care este ultima zii de lucru? multumesc,cu stima!!
Termenul de preaviz este cel mentionat in contractul dvs de munca, daca nu ati semnat vreun act aditional la c.i.m. prin care se modifica acest termen.
Pe perioada preavizului va puteti lua CO ... CO nu suspenda termenul de preaviz.
Nu este adevarat .. pe perioada preavizului va puteti lua CO .. in caz contrar , la incetarea raportului de munca zilele de Co neefectuate se vor compensa in bani.
am depus cerea cu data de astazi si mai am 7 zile de concediu de luat mi sa spus ca daca vreau trebuie sa iau cele sapte zile de astazi apoi pot intra in preaviz nu pot lua concediu in timpul preavizului,la cine sa ma adresez ??
Nu prea aveti cui sa va adresati .. daca faceti sesizare la ITM ,acestia va vor raspunde in termen de 30 de zile de la data inregistrarii petitiei , cand deja preavizul s-a terminat ... incercati sa-l convingeti pe angator ca nu exista baza legala pentru ceea ce sustine .
Demisie si concediu de odihna
problema se pune in felul urmator.lucrez la o firma de anul trecut din iunie si vreau sa plec de la ei.eu ma gandeam sa-mi depun demisia de sapt viitoare dupa ... (vezi toată discuția)