xamalinda a scris:
Am terminat facultatea de Medicina Dentara in luna aceasta(septembrie 2008).Pana se elibereaza Diploma(care pote fi eliberata chiar pana in Ianuarie sau poate mai mult) primesc o adeverinta de licenta.
Unele facultati elibereaza diplomele de licenta dupa un an. Medicina vad ca e "in fata".
Intrebarea mea ar fi daca cu aceasta Adeverinta pot sa ma angajez sau nu cu contract individual de munca s-au trebuie sa astept pana imi elibereaza Diploma ?
Din momentul in care comisia a declarat in fata absolventiilor cu o formula standard ca urmatorii absolventi .....etc...etc... ... absolventul are toate drepturile legale de a acupa un post corespunzator pregatirii finalizate chiar din ziua urmatoare, daca este posibil.
Au fost cazuri in Universitatea Politehnica Timisoara , cand angajarea unor absolventi ce au demonstrat profesionalism in cadrul lucrarii de licenta sau au avut teme care au rezolvat probleme concrete intro firma , care au fost angajati "la saiba" din saptamana care a urmat zilei de sustinere a licentei ( i-au impiedicat sa lucreze de a doua zi doar documentele legale de adunat in cazul angajarilor) .