avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am furat dar nu m-a prins...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am furat dar nu m-a prins...

am furat din hypermarket un lucru marunt dar nu m-a retinut nimeni la iesire. regret fapta...nu stiu ce m-a apucat. #-o oare ma vor gasi pe video,sau voi primi vreo plangere acasa? rog un raspuns :((
Cel mai recent răspuns: Lilicaa , utilizator 13:12, 8 Ianuarie 2012
sau daca da, ce pot pati?
Daca nu ati fost oprit si cercetat la iesirea din unitate, fapta dvs nu a fost sesizata
Incercati pe viitor sa nu mai fortati norocul ,stiti zicala cu ulciorul...
mai vedeam la tv pe unii care au fost prinsi dupa ce au vazut inregistrarea...de aia intrebam
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Noiembrie 2011
monoie, utilizator
E totusi posibil sa va aiba in colimator! Poate ca nu v-au identificat de prima data, dar va au pe retina in mod cert.
Va mai zic si o pilda: un om a plecat sa fure pe camp si si-a luat cu el si copila de 4-5 anisori. Ajuns la locul unde voia sa dea lovitura, se uita stanga-dreapta, fata-spate si nu vede nimic. Dar, o aude pe fiica sa (care nu realiza ce face tatal ei) zicand: tati, te-ai uitat in S-D, F-S, dar in sus nu ai privit! Intelegeti...!
emil6702 a scris:

E totusi posibil sa va aiba in colimator! Poate ca nu v-au identificat de prima data, dar va au pe retina in mod cert.

in afara de pilda, n-am inteles...scuze.
ce inseamna "in colimator" si "cum o sa ma retina in mod cert"?

Alte discuții în legătură

Furt din magazin - consecinte ana192 ana192 Un prieten de-al meu a furat o bratara in valoare de 25 lei. Nu a fost retinut la iesirea din magazin. Pe camere cu siguranta e surprins. Ce urmari poate avea ... (vezi toată discuția)
Furt calificat conspireus conspireus buna ziua.ieri am furat o crema de fata in valoare de lei. am luato de pe raft,am rupt eticheta cu codul de bare,am puso in cos,dupa un tim m-am facut ca o ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin in germania AndreeaFN AndreeaFN Buna.Sunt studenta si sunt in vacanta in Germania. Am furat un set de lantisoare dintr-un magazin, si am reusit sa ies fara sa ma prinda cineva.Incidentul a ... (vezi toată discuția)