avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Modificare limite administrativ-teritoriale
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Modificare limite administrativ-teritoriale

O comuna nou infiintata prin Lege in anul 2005, si-a intocmit in anul 2010 un Plan Urbanistic General care a fost avizat de Cadastru si de Consiliul Judetean, prin care si-au mai adaugat cateva hectare din comuna din care s-a desprins in 2005.
Aceasta modificare a limitei administrativ teritoriale intra in vigoare dupa aprobarea PUG-ului de Cadastru si de Consiliul Judetean? sau prin HG ,Lege....?
Noua comuna zice ca trebuie sa platesc impozit pe teren la primaria lor. Comuna veche spune ca la ei.
Unde platesc impozitul?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Trecere teren din extravilan in intravilan AlinaBadea08 AlinaBadea08 Buna ziua, Stie cineva unde ar trebui sa ma adresez pentru scoaterea unui teren din extravilan si trecerea lui in intravilan? Am primit informatii ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan care este extravilan acsaba acsaba Buna ziua, Doresc sa va intreb cum este posibil ca un teren intravilan sa figureze ca teren extravilan. Acum 2 ani am achizitionat un teren care este ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii trecerii unui teren extravilan in intravilan? Voicu Simona Voicu Simona Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am cumparat 2000 mp teren si nu stiu cum trebuie procedat trecerea acestuia din extravilan in ... (vezi toată discuția)