avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Acord comercial privat de cooperare
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Acord comercial privat de cooperare

Buna ziua,
Acordul comercial privat de cooperare incheiat intre o societate romana si o societate elena ce are ca obiect vanzarea-cumpararea unor bunuri mobile, este loctiitorul contractului de vanzare-cumparare internationala?
Care dintre aceste doua variante este cea mai buna?
Actul este incheiat in Grecia. Care este limba in care se redacteaza contractul si care sunt conditiile de forma si validitate?
Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2011
ContSters121815, utilizator

Alte discuții în legătură

Acord comercial privat de cooperare? ContSters121815 ContSters121815 Buna ziua, Acordul comercial privat de cooperare incheiat intre o societate romana si o societate elena ce are ca obiect vanzarea-cumpararea unor bunuri ... (vezi toată discuția)
Nda- accord de confiedentialitate andreeamarian407 andreeamarian407 Buna seara, Un NDA redactat doar in limba engleza, si incheiat intre o soc comerciala din Romania si o societate din Grecia, este valid pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Avantaje si dezavantaje intre 2 contracte de vanzare, 1 autentificat si altul nu ? oanaportar oanaportar - 2 Contracte de vanzare bunuri - 1 Contract de vanzare-cumparare - a fost autentificat - alt Contract nu. - ce avantaje si dezavantaje exista intre cele ... (vezi toată discuția)