avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Leasing auto
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Leasing auto

Am cumparat o masina in leasing in octombrie 2008 cu un avans de 811 euro fara TVA, rata lunara fiind de 127 euro cu casco inclus pe 7 ani.
In momentul de fata nu imi mai pot permite sa platesc rata, cum trebuie sa procedez pentru a preda masina firmei de leasing?
Cineva mi-a zis ca firma de leasing v-a scoate masina la licitatie si daca pretul obtinut pe aceasta nu acopera pretul acesteia diferenta o voi plati eu?
Va rog ma poate lamurii cineva?#-o

Alte discuții în legătură

Reevaluare leasing financiar Ana M Eliade Ana M Eliade Nu am facut reevalauarea contractelor de leasing financiar. Este in regula sa o corectez ca pe o eroare contabila pe seama rezultatului reportat, sa refac ... (vezi toată discuția)
Inregistrare corecta leasing financiar alina_ti alina_ti s a achizitionat un auto in leasing fin. capital 213.03 167 48.815.23 dob. la cap. 471 168.07 ... (vezi toată discuția)
Leasing financiar xinom xinom 4m un leasing financiar pentru un autoturism. Scadentarul cuprinde: col.1 - rata leasing= 272.93 euro; col.2 - capital=192.69 euro; col.3 - ... (vezi toată discuția)