avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă decizia nr.12/2011 a Înaltei Curþi de Casaþie ºi ...
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

decizia nr.12/2011 a Înaltei Curþi de Casaþie ºi Justiþie

dispozitiile art. 5 alin. (1) lit. a) teza I din Legea nr. 221/2009 privind condamnarile cu caracter politic si masurile administrative asimilate acestora si-au incetat efectele si nu mai pot constitui temei juridic pentru cauzele nesolutionate definitiv la data publicarii deciziilor instantei de contencios constitutional in Monitorul Oficial.
Obligatorie, potrivit art. 3307 alin. 4 din Codul de procedura civila.
Pronuntata in sedinta publica, astazi, 19 septembrie 2011.

Alte discuții în legătură

Legea 221/2009 - despagubiri fostii detinuti politici paulianlidia paulianlidia Buna ziua. Fiti amabili si spuneti-mi si mie ce sa mai intamplat cu legea 221/2009 privind despagubirile fostilor detinuti politici? Sotul meu a fost arestat ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 valentinu valentinu mai este valabil art.5 din legea 221/2009?am inteles ca s-a dat ordonanta de urgenta in anul 2010 prin care s-a abrogat acest aricol (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 lilianapop lilianapop Ce posibilitati juridice mai au fostii detinuti politici cu procese in curs de desfasurare, in urma pronuntarii deciziei nr. 12/2011 a Inaltei Curtii care ... (vezi toată discuția)