ce pedeapsa primeste fostul sot,daca intra in locuinta de unde i-a fost stearsa rezidenza(adresa),prin evacuare,avand hotarare judecatoreasca..casa e pe numele meu..multumesc mult!!!!
intentionati sa depuneti plangere penala impotriva lui pentru violare de domiciliu 192 C.pen???
Pătrunderea fără drept, în orice mod, într-o locuinţă, încăpere, dependinţă sau loc împrejmuit ţinând de acestea, fără consimţământul persoanei care le foloseşte, sau refuzul de a le părăsi la cererea acesteia, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 4 ani.
În cazul în care fapta se săvârşeşte de o persoană înarmată, de două sau mai multe persoane împreună, în timpul nopţii sau prin folosire de calităţi mincinoase, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 10 ani.
Pentru fapta prevăzută în alin. 1, acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. Împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală.
am depus nenumarate plangeri pana acum ,dar nu s-a facut nimic,ptr ca organele de politie care au venit la fata locului,au spus ca nu-l pot acuza de numic,deoarece avea mutatie pe adresa mea si nu exista nici o hotarare judecatoreasca,in care sa specifice evacuarea sau stergerea adresei.e normal asa ceva'??
Nu ati precizat un aspect esential pentru eventuala incadrarea a faptei
Patrunderea ex sotului in apartament s-a realizat prin efractia sistemului de inchidere de la calea de acces?
da.!!..a intrat prin usa principala...bineinteles a spart yala,apoi dupa ce a luat bunurile,a schimbat cu o alta yala.am chemat politia si ca deobicei mi-au spus acelasi lucru..;nu putem face nimic..are inca adresa aici. apropos:::el lucreaza in politia de frontiera..e vreo lege separata pentru acestia???:D