am trimis un paket la cineva , care acum nu l mai doreste, prin posta. daca eu nu vreau sa l primesc poate politia sa mi faca ceva? mentionez ca am vorbit prin intermediul internetului cu acea persoana, si a fost de acord sa plateasca transportul, acum vrea banii inapoi. pot pati ceva daca nu primesc pachetu inapoi?
Depinde si de motivul refuzului sau.Ceea ce contine pachetul este intocmai lucrul asupra caruia v-ati inteles sa-l trimiteti? Corespune intrutotul, cantitativ, calitativ? Fiindca in caz contrar s-ar putea sa aiba dreptate omul .Dvs. stiti despre ce este vorba, dar daca stiti ca i-ati dat omului vreo teapa, ar trebui sa luati inapoi pachetul si sa-l despagubiti pe om.Daca insa totul este in regula si omul doar s-a razgandit , in opinia mea nu are dreptate .
am fost de acord sa trimit o masinuta pentru copil, si a fost ok, am incercat si mergea, insa nea m inteles ca bateria, trebuie schimbata, si a zis ca nu i problema.a ajuns masinuta, si spune ca ea nu are bani sa cumpere baterie ca costa 80 lei.si eu am fost de acord sa i platesc doar ce mi a dat pe masinuta adica 300 lei, nu sa plates eu si transportul ca o trimite inapoi.daca vrea sa o trimita inapoi. acum deja a inceput sa ameninte cu polittia , ca face sesizare si din astea. dar de ce sa platesc eu transportul daca asa ne am inteles de la inceput?
nu e niki o inselaciune, doar ca unii comanda ceva, si cand vad ca s au dus banii, parca ar vrea mai mult banii inapoi, tind sa cred eu.oricum,ma poate obliga politia sa l primesc inapoi si sa i restitui banii pe transport pachetului?
Trebuie sa dovediti ca asa v-ati inteles, dupa cum ne-ati povestit noua si nu cred ca veti avea probleme.Daca aveti acele conversatii, ar putea fi o dovada.
Inselaciune
oanalumi
Buna ziua,
acum doua saptamani, pe 31.07.2015 am trimis pompa de injectie de la masina la reparat, la o firma pe care am gasit-o pe net, din Falticeni.
Am ... (vezi toată discuția)