avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale demarare afacere second hand
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

demarare afacere second hand

cine ma poate ajuta cu informatii privind comertul cu produse second hand(haine,jucarii,etc)...mai exact vreau sa aduc hainele din alta tara si sa le vand aici en-gros intr-un depozit...
multumes anticipat

Alte discuții în legătură

Cod caen vanzare haine second hand ralucadan ralucadan Buna ziua, Care este codul caen care trebuie trecut in statut ca si domeniu principal de activitate pentru vanzarea en-gros/cu ridicata a produselor second ... (vezi toată discuția)
Firma Voxaledana Voxaledana Buna ziua! Am o firma la care activitatea principala(pe certificatul de inmatriculare) este comert cu ridicata al pieselor si accesoriilor pentru ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzari second hand la kg ideeculturala ideeculturala Buna ziua. Am un magazin second hand in care vand diverse produse: haine, incaltaminte, gablonturi, etc. Am coduri CAEN necesarii vanzarii produselor cu ... (vezi toată discuția)