avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in invatamant

Buna seara! As dori sa stiu daca transa de vechime in invatamant este totuna cu transa de vechime in munca? Mentionez ca sunt profesor titular pentru invatamantul primar si prescolar. La 1 septembrie 2011 am intrat in al 16-lea an de cand lucrez in invatamant, cu vechimea neintrerupta. Nu stiu exact care sunt transele de vechime in invatamant si transele de vechime in munca si daca am fost incadrata si platita corect. Doamna directoare mi-a spus ca ma incadrez in transa de vechime intre 15-20 ani si doar dupa ce am terminat al 15-lea an si am intrat in al 16-lea m-a trecut la transa de vechime respectiva si m-a trecut cu sporul respectiv (adica de la 1 septembrie 2011). Intrebarea mea este: nu trebuia sa fiu platita cu sporul respectiv de la 1 septembrie 2010, pentru ca atunci am intrat in al 15-lea an de lucru in invatamant si ma incadram si atunci in transa 15-20 ani? Astept raspuns si va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Calcularea vechimii in invatamant sandita75 sandita75 as vrea sa stiu cand trec la vechimea de peste 10 ani in invatamant. sunt angajata din 01 sept 1998 ca necalificat, cu contracte pe perioade determinate, dupa ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda sporul de vechime in invatamant? Radu_Cri Radu_Cri Buna ziua. Va rog sa ma clarificati in urmatoarea problema. Lucrez neintrerupt in invatamant incepand cu 1 septembrie 2007 pana in prezent. Am luat ... (vezi toată discuția)
Salariu de incadrare in invatamant im_swenky im_swenky Am o vechime in campul muncii de 35 de ani, iar in invatamant de 20 de ani. In prezent sunt profesor si as dori sa stiu care este modul de calculare a ... (vezi toată discuția)