avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Prozã...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Prozã...

Aveti un jurnal personal pe care totusi ati vrea sa-l impartiti cu prietenii?!
Aici aveti tot spatiul si intelegerea necesara. Va invit.

Călătorii în astral
personale [ Jurnal ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de Maran Corina [corinamaran ]

2011-07-06 | |

Undeva, in spatele retinei, se deschide un câmp galben pai. Nu e nimeni acolo,si totuşi, simt prezenţa multor suflete. Toate cunoscute. Sunt tânără, zveltă, veselă. Valurile lacului gălbui bat din când in când în pleoape. Mă pregătesc să înot. Nu reuşesc niciodată să intru în apă. Aş sta ore in şir acolo. Mă simt in siguranţă. Deodată, locul acela întins şi galben ca un podiş, lasă loc serpentinelor. Uneori sunt gri, alteori albastre. Urc. Nu ajung niciodată in vârf, dar cunosc locurile. Poate din altă viaţă. Cunosc fiecare copac. Aerul are culoare de ceaţă şi miros de muşchi putred. ªtiu şi unde e luminişul. E frig şi mă încearcă un sentiment de nesiguranţă. ªoseaua îngustă şi şerpuită e lipită de munte. În stânga nu e nimic. Alunec. Cad. Văd cum se îndepărtează verdele muntelui. E un sentiment neplăcut. Încerc să strig. Nu pot.Cu siguranţă ecoul m-ar ajuta. Nu mă mai gândesc la asta. Încerc să zbor. Întind mâinile în faţă. E plăcut. Mă amuz. E ca şi cum aş înota. Îndoi puţin coatele şi schimb direcţia. Sunt fericită. Ca pasărea cerului. Frica a dispărut. O rază obraznică de soare străbate retina. S-a făcut dimineaţă. ªi abia ce învăţasem să zbor...

:luck:Si va multumesc,

Corina Maran
Ultima modificare: Miercuri, 30 Noiembrie 2011
Herra_, utilizator
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 22:05, 30 Octombrie 2012
si un vis despre munte e magnific,doar sa nu ai senzatia de cadere in gol!
Daca va inchipiuti ca aici, pe acest forum, dezbatem probleme de proza si lectii de limba romana, ati gresit.
Suntem forum de probleme de legislatie, cu diverse spete juridice, si nu avem timp de relaxare beletristica.
Apreciez intentia si stilul, dar aici ne ocupam cu altceava.
Poate alta data, in timpul liber...
Eu o sa imi fac timp pentru acest topic, imi place foarte mult sa scriu - aproape la fel de mult cat imi place sa citesc.

:vishenka:
:offtopic:@procmarci, sunteti rautacios, sincer.Pe acest forum , cei care au dorit , au postat subiecte diverse didntotdeauna.De la cultura generala, politica, fotbal , etc, etc, inclusiv retete culinare.
Astfel ca, daca nu aveti timp, nu scrieti .Insa rautatile nu ar trebui sa isi gaseasca locul, au mai fost si , au cam fost pusi la punct , oarecum ,cei care le-au incercat.
Corina, ai scris frumos.Nu trerbuie sa fie neaprat spicuiri din paginile unui jurnal.Pate fi si proza, de ce nu, de vreme ce pe acest forum se scriu si versuri? De altfel s-au scris si povesti pe aici.
@procmarci: Stiti...un jurnal este de fapt o discutie cu tine insuti, doar ca in alt plan...Este o discutie personala...mult prea personala...De aceea am ales acest topic. Daca doriti, puteti sa il mutati.
Sper din tot sufletul sa mi se alature si alti utilizatori.
Multumesc Manu, multumesc Chris. Dana te astept.
:vishenka:
Ultima modificare: Miercuri, 30 Noiembrie 2011
Herra_, utilizator

Alte discuții în legătură

Mie insumi...cu modestie stelarman stelarman Sunt cel mai prost dintre isteti cel mai copil dintre barbati un \"avocat\" printre poeti cel mai poet dintre-avocati. :banned: ma banez singur ... (vezi toată discuția)
Dueluri epigramistice Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Mi-e dor de schimbul de epigrame pe care l-am avut, nu cu mult timp in urma, in special cu Ana-Cristina Margu! Mi-ar placea sa reluam aceste dialoguri in ... (vezi toată discuția)
Inceput de an nou ! ContSters109653 ContSters109653 Inventar Niste chei si-un portofel , doi cercei si un inel , niste ata si un ac , o poza de la "babac" , un creion si-un caietel , o stampila si un ... (vezi toată discuția)