avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... 1 Decembrie - La multi ani!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

1 Decembrie - La multi ani!

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei va doresc un viitor prosper si multa sanatate.
Cel mai recent răspuns: aradna , utilizator 16:21, 1 Decembrie 2011
Suna a lozinca din vremurile "apuse", insa va multumim pentru urari.

Toate cele bune si o zi cat mai frumoasa va doresc!
:vishenka:

Acum se poarta alte lozinci, cum ar fi: Romania sa traiasca, "smecherii" sa-mbogateasca #-o
Raman la cea "apusa". Multumiri.
Cu siguranta se pot spune multe lucruri frumoase despre Romania.Ne aducem aminte de ,,vremurile apuse'' ! eheee....a fost odata...
,,va doresc un viitor prosper'' tocmai pentru ca prezentul nu e asa cum il dorim cu totii.
Va doresc o zi minunata!
Pompilius, usurel ca-ti spargi capul! :)

Este o zi de sarbatoare. Sa ne bucuram daca suntem alaturi de cei dragi noua. Cred ca asta contaza cel mai mult.
Si mi-l sparg sigur, "smecherii" sunt mai "tari" decat capul meu.

Alte discuții în legătură

Colinde pentru cei dragi. ContSters179589 ContSters179589 [b] Se apropie SARBATORILE de IARNA, un bun prilej de a oferi celor dragi COLINDE[/b] ... (vezi toată discuția)
La multi ani, 2016 ! Cornel  Vasile Cornel Vasile Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. Ganduri bune , fericire, sanatate si noroc! Sarbatori fericite si un An Nou de ... (vezi toată discuția)
La multi ani ! de mos nicolae ContSters179589 ContSters179589 [b]La multi Ani![/b] La multi ani,Doamnelor si Domnilor care poarta numele Sfint de Nicolae. Sanatate,bucurii,prosperitate... :vishenka: [b]La multi ... (vezi toată discuția)