avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cale de atac impotriva hotararii irevocabile, predare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cale de atac impotriva hotararii irevocabile, predare permis de conducere

acum 6 luni mi s-a luat permisul de conducere ca nu am acordat prioritate la trecerea de pietoni , o trecere de pietoni pusa in statia de autobuz,problema este ca nu era nici un pieton in traversare , am avut martor ,nu am fost filmat,cu toate acestea mi s-a respins cererea din prima adica nu am fost decat la o infatisare si mi s-a dat direct irevocabil :>> Respinge plângerea formulată de petenta petentul Claudiu împotriva procesului-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor seria CC nr. 8087864 din 07.05.2011 întocmit de intimatul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov ca neîntemeiată. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 30.11.2011. Se mai poate face ceva?mai pot face recurs?au voie sa de irevocabil din prima?
Cel mai recent răspuns: klaussss , utilizator 11:00, 3 Decembrie 2011
Din pacate sentintele civile date ca urmare a formularii plangerilor contraventionale impotriva sanctiunilor prevazute in OUG 195 din 2002 sunt irevocabile. Prin Legea nr. 202 din 2010 a fost scoasa calea de atac a recursului cu privire la acest gen de spete.
si daca nu il predau permisul in termen de 15 zile ce se poate intampla?stima!
Ultima modificare: Vineri, 2 Decembrie 2011
klaussss, utilizator
Creste perioada de suspendare si nu mai aveti posibilitatea de a lua mai repede permisul, dupa reexaminare.
Daca nu-l predati in termen de 15 zile de la pronuntare, perioada de suspendare se mareste cu 30 de zile
si daca nu il predau deloc in cat timp se prescrie sau ce se poate intampla?va multumesc frumos ptr raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Am fost prins cu permisul suspendat robert craciunescu robert craciunescu Buna, Am si eu o problema,am fost surprins conducand un autovehicul cu permisul suspendat,m-au dus la sectie mi-au facut dosar de cercetare penala,iar ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat antonpopescucristian antonpopescucristian buna ziua. am si eu nevoie de un sfat in speta mea daca se poate. in luna ianuarie 2011 mi s-a retinut permisul de conducere in jud ialomita pentru viteza. am ... (vezi toată discuția)
Conducere auto ,neinmatriculat si cu numere false ella2010 ella2010 un amic a fost surprins de mai multe ori conducand cu permistul suspendat si cu o masina neinmatriculata dar cu numere false. specific ca omul sufera de o ... (vezi toată discuția)