acum 6 luni mi s-a luat permisul de conducere ca nu am acordat prioritate la trecerea de pietoni , o trecere de pietoni pusa in statia de autobuz,problema este ca nu era nici un pieton in traversare , am avut martor ,nu am fost filmat,cu toate acestea mi s-a respins cererea din prima adica nu am fost decat la o infatisare si mi s-a dat direct irevocabil :>> Respinge plângerea formulată de petenta petentul Claudiu împotriva procesului-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor seria CC nr. 8087864 din 07.05.2011 întocmit de intimatul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov ca neîntemeiată. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 30.11.2011. Se mai poate face ceva?mai pot face recurs?au voie sa de irevocabil din prima?
Din pacate sentintele civile date ca urmare a formularii plangerilor contraventionale impotriva sanctiunilor prevazute in OUG 195 din 2002 sunt irevocabile. Prin Legea nr. 202 din 2010 a fost scoasa calea de atac a recursului cu privire la acest gen de spete.