avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... libere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

libere

Buna ziua,
Lucram intr-o unitate "X", programul le lucru normal este de 8 ore, cu un week-end lucrat si unul liber, iar pentru week-end-ul lucrat am 2 libere inainte sau dupa week-end. Acum exista o neintelegere privind graficul in saptamanile care includ Craciunul si 1 Ianuarie. A fost completat graficul dupa "formula sefului" si in mod normal o tura ar fi trebuit sa lucreze in duminica de Craciun, dar dat fiind faptul ca unitatea este inchisa s-a trecut liber in grafic si a fost taiat un alt liber motivand ca luna decembrie trebuie sa aiba 9 libere. Acelasi lucru se intampla si cu duminica 1 ianuarie. E normal acest lucru?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2011
adina_n, utilizator

Alte discuții în legătură

Spor pentru lucru in week-end piciul piciul sporul pe care il acord pentru lucrul in week-end urmat de doua zile libere il aplic doar pentru zilele lucrate in week-end, nu pentru toate zilele ... (vezi toată discuția)
Liber pentru week-end lucrat Mickaelx Mickaelx Buna ziua, Am si eu nevoie de o lamurire pe care seful meu nu mi-o poate da si tututor ni se pare tare ciudat cum face programul. O sa detaliez putin ... (vezi toată discuția)
Daca lucrez in fiecare week-end 8 ore pe zi ... la cate zile libere am dreptul? ContSters160566 ContSters160566 Buna Ziua! Multi dintre dumneavostra cunoasteti problema mea si tocmai de asta am decis sa va pun urmatoarea intrebare: Daca lucrez Luni, Miercuri, Vineri, ... (vezi toată discuția)