avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Cum devin procuror?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Cum devin procuror?

Buna ziua, sunt in anul 4 la Drept si as dori sa aflu care sunt posibilitatile pentru a deveni procuror.Mi-a spus cineva ca a terminat un curs sau ceva in Bucuresti si acum cica e procuror.Se poate?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: danielmunteanu , utilizator 16:54, 30 Decembrie 2011
Exista aceasta posibilitate ,pt absolventii fara experienta , prin Institutul National de Magistratura.
www.inm-lex.ro
Va multumesc.
si zici ca esti anul 4 si habar nu ai de asta? :)
cu atat mai mult de ce crezi ca iti va place aceasta meserie? sau de ce crezi ca vei fi competent pt ea?
sau doar ai auzit ca da bine in societate si te-ai gandit ca n-ar strica sa fii si tu? :))
In primul rand la facultate nu ne invata ce i dupa, dar desigur m am interesat si eu, stiam de concursul la INM, dar stiam de doi ani nu de unu. In al doilea rand nu vreau sa fiu vreun avocat care apara oricine ii apare in cale....daca ma ntelegeti , iar daca acest forum nu i pentru lamuriri pentru ce este?
1. intrebarea ta este aceea a unui copil de 14 ani care vrea sa stie si el ce sa se faca cand va creste mai mare.
2. vezi Legea 303 si 304 din 2004. www.csm1909.ro si www.inm-lex.ro. Vei gasi toate detaliile despre aceasta meserie.

Alte discuții în legătură

Curs inm zetea ovidiu zetea ovidiu buna ziua.in ce localitate se pot face cursurile INM pentru procurori?exista si altele inafara de Bucuresti?cat timp dureaza?se pot incepe inainte de a termina ... (vezi toată discuția)
Procurori ContSters148828 ContSters148828 sunt elev in cls a XII-a in Baia Mare si imi doresc sa ajung procuror.In Baia Mare nu exista \"drept\" la o universitate de stat, doar la particular, ... (vezi toată discuția)
Calea catre procuror. PBogdan PBogdan Pentru prima oara imi cer scuze ca am deschis acest topic la categoria \"Avocati si admitere in avocatura\" dar nu am gasit alta categorie unde sa ... (vezi toată discuția)