avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Colegii si asociatii profesionale ale consilierilor ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Colegii si asociatii profesionale ale consilierilor juridici

ccj,inafara de acesta ce colegii mai sunt/?ce avantaje au acestea in concret cu exemple
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:49, 7 Ianuarie 2012
Asociatii profesionale ale consilierilor juridici sunt multe. Eu personal nu am cunostinta ca vreuna dintre ele sa intreprinda actiuni demne de luat in seama. Stiu doar ca interesul este de a colecta taxe.
~ Conținut șters la cerere ~
Trebuie sa-l contrazic pe stimabilul coleg abcdeadi,nu toate asociatiile sau colegiile profesionale ale juristilor ,sunt interesate doar de a colecta taxe ,mai sunt unele ca de exemplu Colegiul Juristilor Caras-Severin,Bucuresti,Bihor,colegii ce incearca sa unifice aceasta categorie,incearca sa puna pe tapet o lege,prin care si juristi sa fie tratati ca si avocati,asa cum se intimpla in Comunitatea Europeana,sa trimis prima parte a acestui proiect de lege, la fiecare colegiu din fiecare judet in sensu de ase aduce adaugiri pertinente,de ase prta discutii pe marginea proiectului.Se face un loby foarte intens printre parlamentari in vederea treceri acestui proiect prin Parlament.Daca doriti mai multe informatii,contactati Colegiul Juristilor Caras-Severin
~ Conținut șters la cerere ~
deci v ati inscris la un colegiu de consilieri ,cu ce v a ajutat concret?v ati gasit de lucru mai usor?colaborari?ce avantaje ofera aceste asociatii??mersi

Alte discuții în legătură

Consilier juridic angajat pe baza de contract la o institutie publica orianadiana orianadiana as dori sa stiu daca pentru a fi angajat in functia de consilier juridic pe baza de contract la o institutie publica este obligatorie inscrierea in Colegiul ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv stoianminodora stoianminodora Am absolvit facultatea de Drept si am fost angajata la o societate de contabilitate in functia de consilier juridic. In prezent sunt asociata la o alta ... (vezi toată discuția)
Un consilier juridic ce nu este inscris in nicio asociatie poate reprezenta institutia in fata instantelor de orice grad? aleodor27 aleodor27 Un cons. jur. cu vechime de peste 5 ani in specialitate, dar care nu a fost si nu este inscris in nicio asociatie/colegiu al cons. jur. si care isi desfasoara ... (vezi toată discuția)