avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general certificat de atestare fiscala cu datorii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

certificat de atestare fiscala cu datorii

Am si eu o nelamurire, poate ma ajutati domniile voastre. Am nevoie de un certificat de atestare fiscala de la finante, care nu vor sa-l elibereze decat daca imi platesc darile catre stat. Dar eu il vreau si cu datorii. In ordonata de guvern nu scrie nicaieri ca daca nu am platite datoriile catre stat nu pot primi certificat fiscal. Intrebarea mea e: e legal acest refuz al finantelor de a-mi elibera certificatul pana nu platesc datoriile catre stat? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: axinte.marina , utilizator 14:55, 15 Decembrie 2011
certificatul fiscal se elibereaza tocmai pentru atestarea sau nu a datoriilor contribuabilului.Este un abuz ca nu va dau certificatul cu datorii.Binenteles ca se elibereaza cu datorii.
Asa ma gandeam si eu. Mai ales ca modelul certificatului fiscal are o rubrica speciala pt aratarea datoriilor. Ce as putea face in cazul acesta? Cum sa ii oblig sa mi-l elibereze si cu datorii?
Sa depuneti documentele necesare,luati nr.de inregistrare..Sunt obligati sa vi-l elibereze in 5 zile lucratoare.
le-am depus, mi s-a dat nr de inregistrare, termen pentru ridicarea certificatului si mi s-a spus sa nu ma gandesc sa-l ridic pana nu platesc datoriile
Dvs mergeti in 5 zile sa-l ridicati.Daca refuza ii puneti sa semneze ca nu vor sa-l elibereze si sa specifice motivul refuzului.

Alte discuții în legătură

Valabilitate certificat de atestare fiscala ltmocanu ltmocanu Buna ziua. Am facut cerere pe 27 iulie pentru un certificat de atestare fiscala si cand mi l-au dat am vazut ca expira pe 31 iulie. Este vorba despre un ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare certificat fiscal ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, am solicitat la biroul de taxe si impozite un certificat fiscal ptr. vanzarea uniu imobil. Acestia refuza sa il elibereze ptr. faptul ca am o amenda ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal c_andreea c_andreea Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Ca sa scoti un certificat fiscal de la finante, trebuie sa ai un motiv? Daca eu vreau sa vand o masina si am nevoie de ... (vezi toată discuția)