avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarizare bugetari 2012
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarizare bugetari 2012

Vin si eu cu o intrebare: a auzit cineva ceva despre salarizarea bugetarilor in 2012? Poate mi-a scapat mie, insa chiar n-am vazut nici un act normativ in acest sens pana acum si mi se pare prea frumos sa aplicam la anul coeficientii din legea 284/2010:D:D
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc...banuiam eu#-o
Legea privind salarizarea bugetarilor pentru anul 2012 inca nu a intrat in vigoare, ci urmeaza, din cate stiu eu...nu l-am vazut inca.
mai asteptati putin, insa schimbarile nu sunt pozitive va asigur, ba dimpotriva am auzit de la ministerul finantelor ca se vor suspenda si promovarile in gradul profesional in anul 2012.deci..neplacut.
PENTRU Kayandra : Se aplica, dar vedeti cui si unde: Monitorul Oficial 877 din 28 dec 2010 “LEGE-CADRU privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice” – am notat partial vedeti mai amanuntit pe urmatorul site:
[ link extern ]
Cap. I la DISPOZITII GENERALE la Art. 2 – (1) Dispozitiile prezentei legi se aplica: a.) personalului din autoritatile si institutiile publice, respectiv Parlament, Administratia Prezidentiala, autoritatea judecatoreasca, Guvernul, ministerele, celelalte organede specialitate ale administratiei publice locale, precum si institutiile din subordinea acestora, finantate integral din bugetul de stat, bugetele locale, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetele fodurilor speciale; etc...
Sunt si eu bugetara si ma intereseaza foarte mult. Din pacate in februarie si martie am fost in concediu din cauza unei fracturi si am stat la calculator zile intregi, am avut rabdare sa citesc amanuntit, totodata am vorbit cu un prieten de familie avocat - el mi-a deschis ochii !!!!
Din pacate la noi nu, suntem prea mici, celor din conducere da, noi sa fecem economie la salarii ei nu.... ce sa mai spun - SA AUZIM DE BINE pe viitor !!!
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Salariu asistent personal debutant corina.trandafir corina.trandafir care este legea ce reglementeaza salariul minim al asistentilor personali debutanti angajati la stat?stie cineva cum se calculeaza? (vezi toată discuția)
Salarii institutii publice cu autofinantare Mari_Burli_Gl Mari_Burli_Gl la institutiile publice finantate din venituri proprii se aplica OUG nr 19 din 2012 (vezi toată discuția)
Buna ziua! dnny dnny In conformitate cu legea 118/2010 salariul mi-a fost diminuat cu 25%, a fost reintregit cu 15% si 8% dar nu am mai primit in decembrie 2012 diferenta de 7,4 pe ... (vezi toată discuția)