avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cui trebuie sa ma adresez pentru a primi ajutoarele in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cui trebuie sa ma adresez pentru a primi ajutoarele in alimente?

SINT somera din luna octombrie sint inregistrata la A.J.O.F.M si de la cantina saracilor se da ajutoare ptr someri,ptr cei cu handicap si cei cu pensii mici.
AM fost anul trecut la cantina saracilor si mia spus sa merg la A.J.O.F.M ca de acolo se fac listele.
CEI de la A.J.O.F.M mia spus ca listele le face PRIMARIA atunci cui ma adresez in final sa imi obtin alimentele ptr ajutor faina,orez e dreptul meu.
CUI ma adresez in final.

Alte discuții în legătură

Ajutoare sociale tip alimente ginacom ginacom Buna ziua!Daca am terminat perioada de somaj in februarie 2011si nu mi-am gasit un loc de munca,beneficiez de ajutoarele care se dau somerilor si ... (vezi toată discuția)
Am drept de ceva ajutor fiind somer fara indemnizatie? somerbucatar somerbucatar Buna ziua. Eu sunt somer fara indemnizatie de 1 an, nu primesc nici un ajutor de la stat. Am 28 de ani si urmez un curs de bucatar prin fortele de munca. ... (vezi toată discuția)
Ajutoare alimentare ue majagna majagna buna ziua, as dori si eu sa stiu ce cantitate de ajutoare alimentare ue beneficiez tinand cont ca sunt pensionat pe caz de boala pensia mea fiind de 364 ron , ... (vezi toată discuția)