avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Un consilier juridic poate deschide cabinet de ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Un consilier juridic poate deschide cabinet de infiintari societati comerciale?

Un consilier juridic poate deschide cabinet de infiintari societati comerciale?Sau numai avocatii pot face asta?
pentru infiintari de firme se cere doar procura...nu este necasar sa fii avocat. problema se pune doar cu reprezentarea in instanta.
Consilierii juridici nu pot deschide cabinete particulare, dar de ce va trebuie cabinet pentru a infiinta societati?
Intocmiti dosarul cu toate actele, la care atasati o procura din partea asociatului, si mergeti la Reg. com.
de ce ..cu reprezentarea in instanta?un consilier juridic poate reprezenta firme in instanta. Nu poate reprezenta persoane fizice...
Consilierul juridic poate reprezenta doar societatile comerciale unde are calitatea de angajat.
Consilierul juridic in activitatea sa asigura consultanta si reprezentarea autoritatii sau institutiei publice in serviciul careia se afla ori a persoanei juridice cu care are raporturi de munca, apara drepturile si interesele legitime ale acestora in raporturile lor cu autoritatile publice, institutiile de orice natura, precum si cu orice persoana juridica sau fizica, romana sau straina; in conditiile legii si ale regulamentelor specifice unitatii, avizeaza si contrasemneaza actele cu caracter juridic.

Alte discuții în legătură

Infiintare societate profesionala de consultanta juridica Petrut Raul Petrut Raul Imi puteti spune va rog , daca un consilier juridic are dreptul sa infiinteze o societate profesionala de consultanta juridica ,cod CAEN 6910 , la care sa fie ... (vezi toată discuția)
Cedo a dat dreptate consilierilor juridici Luisa Mitroi legalista.ro Luisa Mitroi legalista.ro In Monitorul Oficial nr. 569 din 10 august 2011 a fost publicata Hotararea CEDO din 8 iunie 2011 pronuntata in cauza Colegiul Consilierilor Juridici Arges ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv monalisaalina monalisaalina Imi pot da definitivatul ca si consilier jurudic fara sa fiu inscrisa la UUCJ? (vezi toată discuția)