avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Eliberare adeverinte de primire si plata - colectare ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Eliberare adeverinte de primire si plata - colectare deseuri

Stie cineva daca agentii economici ce desfasoara activitati de colectare a deseurilor feroase mai sunt obligati sa elibereze adeverinte de primire si plata in momentul colectarii de la persoane fizice?

Mentionez ca va adresez aceasta intrebare deoarece eliberarea adeverintelor de primire si plata se facea in baza OUG 16/2001, L 465/2001. Insa noua lege in domeniu - 211/2011 - a abrogat actele normative de mai sus si nici nu pomeneste ceva de aceste adeverinte.
Ma ajuta cineva cu o lamurire, va rog? Este silogismul meu incorect?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Lamurire documente dosar rabla adrian1909 adrian1909 Am o intrebare. Dealer-ul Mazda nu considera ca fiind document care atesta dovada achitarii contravalorii metalelor feroase si neferoase un contract de ... (vezi toată discuția)
Act eliberare achizitie vehicul scos din uz danavls danavls Speta: Punct de colectare deseuri reciclabile. pentru deseurile achizitionate eliberam ADEVERINŢÃ de primire şi de plată materiale reciclabile, odata cu ... (vezi toată discuția)
Tva vanzare-cumparare deseuri electronice d.e.e. mirelap19 mirelap19 Va rog frumos sa-mi spuneti opinia Dvs. referitoare la urmatoarea situatie: doua firme platitoare de TVA efectueaza o operatiune de vanzare-cumparare deseuri ... (vezi toată discuția)