avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examinare 13 din 15
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examinare 13 din 15

Am permis suspendat 90 zile pentru consum alcool. Am luat testul 13 din 15 (admis). Exista posibilitatea dupa ce am platit amenda si am depus toate documentele la politia rutiera sa nu imi redobandesc permisul in 30 zile ??? Adica sa merg dupa 30 zile si sa mi se spuna ca cererea mea nu a fost aprobata cu toate ca legea prevede aceasta posibilitate???

Alte discuții în legătură

Permis suspendat 90 de zile scrgbr scrgbr Am o nelămurire ..azi 06 12 19 mi a fost suspendat permisul pt 90 de zile (consum de alcool,rezultat 0,13) mi am redobandit permisul anul acesta in luna ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis suspendat 90 zile alcool Coman2010 Coman2010 Buna ziua, In data de 21 aug 2016 am fost oprit de un echipaj politie pe raza municipiului MANGALIA (eu avand domiciliul in BRAILA) testat alcoolemie, ... (vezi toată discuția)
Redobandirea permisului de conducere daniel-teodor daniel-teodor Vreau sa stiu, dupa expirarea termenului de 90 de zile, am platit amenda in termenul de 48 de ore , cum trebuie procedat? Merg pur si simplu la Politia ... (vezi toată discuția)