avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare vechime

Buna ziua,o matusa nu reuseste sa dea de sediul intreprinderii la care a lucrat acum vreo 25 de ani pentru a putea sa-si ia vechimea....din cate stim sediul firmei a ars iar arhivele au fost recuperate si mutate!ministerul muncii ne spune ca nu e de competenta lor!cum putem proceda???
Cel mai recent răspuns: gruianul , utilizator 16:42, 25 Iunie 2012
Buna ziua !
Verificati la ITM-ul pe raza caruia a fiuintat societatea respectiva .
Va multumesc frumos!o sa verificam!e urata treaba ca este o intreprindere care nu mai functioneaza(filiatura de bumbac)si este treaba de acum 25 de ani...
ITM-ul nu are asa ceva in atributii ... de ce nu incercati la ONRC unde sunt inregistrate societatile comerciale? ... ei sunt cel mai in masura sa va spuna care este noul sediu ...sau daca a fost unitate de stat la Arhivele Nationale...
am tot incercat ...insa toata lumea ne zice ca nu e de competenta lor...de aceea am apelat la acest forum....va multumesc pt ajutor
ITM-ul nu are nicio legatura cu institutiile publice sau cu fostele unitati de stat ... nu cred ca cineva de pe acest Forum va poate spune ca ITM-ul a preluat arhivele fostelor unitati de stat ...acesta este argumentul meu cand v-am spus ca ITM-ul nu va poate ajuta ...

Fiind fosta unitate de stat, arhivele acesteia se pot gasi la Arhivele Nationale ... dvs ati depus vreo cerere in acest sens la vreo institutie ?

Despre ce unitate este vorba?

Alte discuții în legătură

Carte de munca chirilaelena_ro chirilaelena_ro Buna ziua, verisoara mea a lucrat la Centrul de calcul al Centralei Industriei Bumbacului din Soseaua Morarilor sector 2 pana in anul 1986 cand a plecat din ... (vezi toată discuția)
Unde pot obtine date arhive carti de munca filatura bucuresti. ... Nicusor Dogaru Nicusor Dogaru unde pot obtine date arhive carti de munca filatura Bucuresti. Multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca , buna ziua , prietenul meu a lucrat in peroada anilor 1978-1991 ... dannymoga dannymoga Buna ziua , prietenul meu a lucrat in peroada anilor 1978-1991 la Intreprinderea de utilaj greu constructii presurtat IUGC , incearca sa recupereze cartea de ... (vezi toată discuția)