marianiordache74 a scris:
Stimata Doamna,
Este foarte adevarat ce spuneti dumneavoastra.
Asta am crezut ca fac acum 2 ani si am angajat 2 avocati BUNI insa am ajuns ca vineri sa am prima infatisare la judecator
Ce inseamna avocat bun??
Imi recomandati pe cineva care in afara sa inceapa discutia cu suma onorariului sa aud ca vorbeste de sansele mele??
Mersi in avans pentru raspuns
Avocatul lucreaza pe bani, nu gratis, la fel cum si dvs. asteptati sa primiti un salariu daca sunteti angajat. Faptul ca avocatii se ocupa de probleme mai sensibile nu inseamna ca trebuie sa aruncati in ei cu oua pt. ca cer bani.
Este normal ca prima discutie sa fie despre onorariu deoarece mai intai trebuie sa incheiati un contract de asistenta si apoi incepeti sa discutati problema dvs. Cand va duceti la magazin nu luati produsul, il incercati si apoi veniti si il platiti numai daca va convine.
Niciun avocat din lume nu va poate garanta castigul, ci doar va apara cat mai bine, daca speta nu e in favoarea dvs, nu are nimieni ce sa va faca.
Cat timp ati savarsit infractiunea de vatamare corporala, treaba avocatului este sa va obtina o pedeapsa cat mai mica, nu sa va obtina achitarea, din moment ce sunteti vinovat.