Va rog, daca stie cineva ce taxa trebuie platita pentru executarea silita a 600 mii lei?. Am citit, ca de obicei se plateste cam 10%, dar si in cazul sumelor mari? Asta face imposibila recuperarea sumei. Totusi ni oricine are la indemana 60 mii lei...
Va multumesc pentru orice informatie competenta
despre ce taxe vorbiti? in cazul executarii silite se achita o taxa de timbru de citiva RON si onorariul executorului. Acest onorariu il stabileste fiecare executor insa cel mai bine mergeti si discutati cu ei, in nici un caz nu se ajunge la 10%.
personal, executari de o suma asemanatoare m-au costat in jur de 2.000-2.500 ron.
Da, de onorariu vorbeam, restul taxelor sunt de neglijat. Voi vorbi cu executorul, dar sunt in alt oras, si trebuie sa fiu pregatita cat de cat. Va multumesc, mi-a fost de folos raspunsul
Cu stima
buna seara am terminat un proces cu o firma la care am lucrat pentru drepturi banesti neacordate la timp instanta mia dat sentinta favorabila cu drept de recurs in 10 zile au trecut 30 zile de la comunicare si nu au depus nici un recurs cum ma idrumati sa mi pot lua banii de la ei cam 2800e va multumesc
Taxe executor
ADRIANSILV
cum se stabilesc taxele unui executor ...se stabilesc cumva in functie de un procentaj al bunului executat. SI SPRE EXEMPLU DACA PERSOANA CARE TREBUIE SA ... (vezi toată discuția)