avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... micºorare pensie alimentarã
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

micºorare pensie alimentarã

Am cerut şi am obţinut o jotărâre judecătorească de "micşorare a pensiei alimentare" definitivă, dar cu drept de recurs în 15 zile, dar care mă dezavantajează total deoarece este stabilită ca procent din venitul net (25%) ceea ce presupune nu restul de plată ci conform codului fiscal venitul de dinaintea aplicării cotei de impozit.
Întrebarea mea este pot în perioada de recurs să renunţ la cauză(pentru că oricum hotărârea de dinainte îmi era mai convenabilă), sau să spun că eram în eroare, sau să cer stabilirea în cotă fixă ?

Alte discuții în legătură

Popririi banci + poprire pensie de intretinere minor(transformata din procent in suma fixa) + restanta pensie alimentara. care este solutia care ma poate ajuta sa nu ajung un om al strazii? clericul clericul - In 2019, in urma divortului, s-a stabilit pensia alimentara de 25%(1/4) din venit pentru minor. - In 2020, fosta sotie a infiintat poprirea de 33% din venit ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere in cazul reducerii salariului cu 25% cris_deo cris_deo buna ziua. exista probabilitatea ca statul sa reduca salariile atat la bugetari cat si la companiile de stat cu 25%. la stabliirea pensiei de intretinere ... (vezi toată discuția)
Cota deducere cheltuieli miha2766 miha2766 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pentru stabilitea venitului net (la veniturile din cedarea folosintei bunurilor) cota de deducere a cheltuielilor in ... (vezi toată discuția)