avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neaplicare hotarare judecatoreasca definitiva si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neaplicare hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila

In anul 2009 am obtinut in instanta, in baza unei hotarari definitive si irevocabile, acordarea sporului de dispozitiv pentru 8 functionari publici din institutie. A fost pusa in aplicare 2 luni dupa care, incepand cu ian 2010 a fost sistata. Ce putem face acum pentru repunerea in aplicare a acestei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile? Mai exista si o alta cale decat executarea silita a institutiei?

Alte discuții în legătură

Recuperarea unui spor acordat in anul 2008 unui functionar public frexalina frexalina In cursul anului 2008 s-a acordat spor ptr.functionar public si ulterior Curtea de Conturi a constatat ca este nelegal acest spor.Angajatorul trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Am castigat litigiul, pot sa solicit reintegrarea inainte de comunicarea sentintei? anela.elena anela.elena Am castigat procesul intr-un litigiu de munca (functionar public), cu repunere pe postul detinut anterior, plus plata salariilor, dar inca nu am primit ... (vezi toată discuția)
Actiune in regres institutie publica Filip Alexandru Filip Alexandru Daca o autoritate publica, este obligata in solidar sa plateasca o anumita suma de bani, si doar aceasta este executata silit. Este obligata autoritatea sa ... (vezi toată discuția)