avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... noua taxa auto 2012
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

noua taxa auto 2012

potrivit noilor prevederi ref la taxa auto cei care doresc pot solicita diferenta de bani dc au platit mai mult pe vechea lege..dar ce se intampla cu cei care au solicitat restituirea taxei de poluare in instanta si care au deja pe rol aceste cereri ..sunt afectati de noua lege ?

Alte discuții în legătură

Cerere de restituire taxa auto ContSters42967 ContSters42967 Anexa nr.3 la normele metodologice CERERE DE RESTITUIRE Către(organul fiscal competent) __________________________________________ Subsemnatul/Subscrisa ... (vezi toată discuția)
Despre restituirea taxei auto jean59 jean59 eu am aflat urmatoarele : proiectul de lege privind noua taxa de poluare aduce si vesti bune pentru soferi. Astfel, daca taxa auto, pe care ati platit-o in ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces-restituire taxa de poluare ContSters223764 ContSters223764 Buna ziua, Am si eu cateva nelamuriri referitor la un proces de restituire taxa de poluare in valoare de 4800 euro, in septembrie 2011 a fost admisa aceasta ... (vezi toată discuția)