avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa TV
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa TV

Avand in vedere ca in mai 2011 ICJC a decis ca firmele din Romania care nu detin receptoare radio-tv nu mai trebuie sa plateasca taxa pentru serviciile publice de radio si televiziune, daca o firma are un televizor pe care ruleaza doar un DVD cu o prezentare de moda, trebuie sa plateasca taxa TV? Se considera aparatul tv - televizorul - receptor tv?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Taxa radio este obligatorie pt apartamentele la care nu locuieste nimeni? Marius Nou Marius Nou Buna ziua! Detin un apartament la care nu mai locuiesc de mai mulţi ani si am instiintat furnizorul de energie electrica de acest lucru pentru a fi scutiti ... (vezi toată discuția)
Audiovizual Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Platesc taxa de radiodifuziune pe persoana fizica. Zilele trecute mi a sosit o instiintare de plata a taxei, pe persoana ... (vezi toată discuția)
Plata taxa radio, taxa tv sau .... stampex stampex Buna seara doresc sa stiu daca persoanele fizice care nu detin televizor trebuie sa plateasca taxa aceea de 4 ron lunar in declaratia pe propria ... (vezi toată discuția)