Am lucrat in domeniul pariurilor sportive si in timpul programului de lucru am pariat o suma foarte mare de bani166 de milioane ,m-au pus sa semnez un angajament de plata pe 3 luni altfel faceau plangere la politie ,care expira in febroarie pe 15 am platit o parte din bani 50 de milioane,insa nu mai am de unde sa le dau si restu ce poate sa mi se intample pot face puscarie?
In schimbul sumei de 50 milioane am primit un angajament de plata nu o chitanta
Ce ar trebui sa fac
AVETI IDEE in ce fapta pot fi incadrat
Nu ati precizat calitatea/functia care ati detinut-o in respectiva unitate
Conditionat de existenta anumitor elemente,fapta savarsita,poate fi incadrata sub incidenta disp art 215*1 Codul penal=delapidare
Însusirea, folosirea sau traficarea, de catre un functionar, în interesul sau ori pentru altul, de bani, valori sau alte bunuri pe care le gestioneaza sau le administreaza, se pedepsesc cu închisoare de la unu la 15 ani.
În cazul în care delapidarea a avut consecinte deosebit de grave, pedeapsa este închisoarea de la 10 la 20 de ani si interzicerea unor drepturi.
opinia mea este ca mai degraba intra la gestiune frauduloasa decat la delapidare... nu face nimeni pentru 16 mii lei 10 ani inchisoare... sa fim seriosi