avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract prestari servicii cu o persona fizica, ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract prestari servicii cu o persona fizica, cetatean roman din franta

acest contract presupune identificarea pe piata franceza de posibili asociati pentru niste lucrari
ce fel de clauze trebuie sa aiba acest c de prest
locul de executie fiind franta carei legi se supune (jurisdictie)??
astept raspuns urgent. va multumesc

Alte discuții în legătură

Tva intracomunitar adymiha2002 adymiha2002 Buna ziua , am o intrebare! O firma romana (A) incheie un contract de executie lucrari cu o firma din Franta (B) ambele societati au cod valid de TVA. Locul ... (vezi toată discuția)
Administrator, contabil, casier. gabriela constantinescu gabriela constantinescu Va rog, lamuriti-ma și pe mine, dacă este posibil, Este legal ca in asociația de proprietari ACEEASI persoană să dețină cele trei funcții ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar pt prestari servicii de constructii/renovari in franta - cum functioneaza? adrianxyzxyz adrianxyzxyz Hello, Incerc sa imi fac o firma cu un partener francez prin care eu sa contractez executia unei lucrari de constructii/renovari in Franta. Eu urmeaza sa ii ... (vezi toată discuția)