avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Marire capital social prin conversia imprumutului de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Marire capital social prin conversia imprumutului de la asociatul unic

Buna ziua,

Un SRL s-a imprumutat de la asociatul unic cu o suma de bani, sa spunem 100.000 EURO. Acum, asociatul unic doreste convertirea acestui imprumut in marirea capitalului social.
Intrucat nu am mai facut asa ceva pana acum, va rog sa binevoiti sa-mi spuneti ce acte sunt necesare si ce formalitati trebuie indeplinite. De asemenea, va rog sa aveti amabilitatea sa-mi spuneti si daca exista un termen suplimentar pentru inregistrarea acestei operatiuni.
Va multumesc.
Cu stima,

Alin

Alte discuții în legătură

Creditare sociatete de pers straina cornel_t12 cornel_t12 Buna seara, Va rog sa imi spuneti in ce conditii poate o persoana fizica straina, nerezidenta in Romania sau UE, sa crediteze o societate comerciala Romana ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social prin conversia imprumutului scorus69 scorus69 Buna sera va rog sa mi spuneti daca se poate face majorare capital social cu suma imprumutata de asociat catre firma si existenta in contul 4551.Daca da ce ... (vezi toată discuția)
Inregistrare majorare de capital social prin conversia imprumutului herculeroco herculeroco Asociatul unic (persoana juridica straina) al unui srl a acordat un imprumut societatii, iar acum vrea sa il transforme intr-o majorare de capital social. ... (vezi toată discuția)