Buna ziua,
as dori sa expun un caz si doresc sa cer un sfat si anume:
dupa trei ani un procurur scoate de sub urmarire penala un individ dupa ce constata ca a facut fals in acte publice si uz de fals; ii da o amenda de 1000 lei si atat.
Cum pot ataca acest ordin al procurorului pentru ca problema mea nu a fost rezolvata. Noi am avut de suferit de pe urma acestui fals.
Multumiri
Faceti plangere impotriva ordonantei de scoatere de sub urmarire in termen de 20 de zile de la momentul comunicarii ordonantei, la procurorul ierarhic superior
Ma scuzati dar am uitat sa va intreb ceva: cum pot recupera paguba produsa prin acest fals? pentru ca in ordonanta procurorului nu se face nicio referire la aceasta paguba (sunt totusi 40 ha teren arabil care nu ni s-a retrocedat din cauza acestui fals).
Mii de multumiri
Pe baza dovezilor depuse la dosar procurorul a declarat ca inculpatul a facut falsul si uz de fals, ce alte dovezi ar mai trebui aduse? si cu toate astea l-a scos de sub urmarire penala, iar noi am ramas cu paguba.
Va multumesc pentru amabilitatea de a-mi fi raspuns si astept in continuare raspunsurile d-voastra.